deBOL JUNIOR Avond4Daagse komt er weer aan!

Foto: deBOL

BEMMEL – Heb jij er ook weer zin in? In die gezellige Avond4Daagse bij deBOL in Bemmel? Wij wel!! We zijn al heel erg druk met de voorbereidingen want op dinsdag 19 mei gaat ie alweer voor de achtste keer van start! Alle kinderen vanaf 4 jaar zijn harte welkom! Kinderen t/m 8 jaar mogen alleen meedoen onder begeleiding van een volwassene.

Thema deBOL JUNIOR Avond4Daagse

deBOL heeft dit jaar gekozen voor het thema ‘bloemen’. Het startbureau is een ‘grote bloemenzee’, de vrijwilligers zijn getooid met een prachtige bloemenhoed en het zou natuurlijk keileuk zijn als jij bv. tijdens de feestelijke intocht op vrijdag 22 mei een prachtig versierde ‘bloemhoed of –pet’ op hebt, of een mooie bloemetjesbroek aan hebt. Begin alvast met het knutselen, dan is ie zeker op tijd klaar!

Inschrijven

De eerste voorinschrijving wordt gehouden op Koningsdag 27 april. deBOL heeft dan een speciale deBOL Junior kraam op het Kinkelplein ingericht waar je tussen 12.00 uur en 17.00 uur kunt inschrijven. Iedereen (dus ook de begeleiding) betaalt inschrijfgeld! Ook in mei zijn er nog enkele voor-inschrijf-momenten, binnenkort hoor je hier meer over.

Verkeersregelaars

deBOL maakt tijdens de A4D gebruik van heel veel verkeersregelaars die onderweg de kinderen veilig laten oversteken. Wij zijn nog op zoek naar enkele verkeersregelaars. Hebt u de cursus al gevolgd, of juist nog niet en wilt u ons helpen? Meld u dan aan via [email protected].

Rabobank Clubkas Campagne

Ook deBOL mag dit jaar weer meedoen! Brengt u tussen 16 en 30 maart uw stem uit op deBOL? Alvast heel hartelijk bedankt!

Meer informatie

Meer informatie kun je krijgen via Stichting deBOL.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen