Wat kan Stichting Welzijn Lingewaard voor u betekenen?

Foto: Stichting Welzijn Lingewaard

LINGEWAARD – U heeft zich misschien weleens afgevraagd; wat doet nu precies de SWL in Lingewaard en voor welke diensten en hulpvragen kan ik bij de SWL terecht? Ook hoort en leest u veel over de volgende onderwerpen; mantelzorgondersteuning en mantelzorgcafés, vrijwilligersdiensten, zoals de klussenhulpdienst of de repaircafés, budgetcoaches, maatjes en zorgvrijwilligers, de open eetcafés, een nieuw programma voor meer bewegen voor senioren, participatiepunten in onze dorpen, enzovoort.

Op donderdag 26 maart komen namens de SWL Monique Ritzen (projecteigenaar Mantelzorg en Vrijwilligers) en Melissa Davina (Leefstijlcoach) een boeiende middag verzorgen over al deze diensten die de SWL samen met diverse Lingewaardse seniorenorganisaties (SNL, d.i. Senioren Netwerk Lingewaard) aan het ontwikkelen is.

Monique zal een beeld geven van het totaal aan initiatieven en activiteiten van de SWL. Melissa geeft uitleg over een gratis beweegprogramma voor senioren dat over een aantal weken van start gaat in samenwerking met Fysiotherapie Fitpunt. Naast het geven van informatie gaat zij met de bezoekers ook enkele laagdrempelige activiteiten doen.

Na de pauze is er gelegenheid tot het stellen van vragen aan Monique Ritzen en Melissa Davina. Het belooft dus een boeiende en informatieve middag te worden.

Wij heten u van harte welkom met een kopje koffie of thee vanaf 13.30 uur in Cultureel Centrum De Kinkel. De toegang is gratis.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen