Sebastianus presenteert nieuwe show!

GENDT – Aanstaande zondag 19 april vanaf 14.30 uur presenteert Sint Sebastianus voor het eerst de nieuwe show “The 4 Elements Experience” op het Julianaplein in Gendt. En er zijn prachtige vendeldemonstraties te zien zijn en de Stageband laat ook mooie muziekwerken horen.

Er is hard gewerkt door de leden van Sint Sebastianus. Vanaf september is de drumfanfare begonnen met het instuderen van de muziek.

Jong Sint Sebastianus is met alle nieuwe aanwas ook aan de slag gegaan met de muziek en showfiguren op te zetten. De jeugdvendeliers en de senioren vendeliers zijn druk bezig geweest met het instuderen van het showvendelen.
Hiermee haalden ze beiden zelfs een eerste prijs. Het resultaat van al dit harde werken willen we graag aan u presenteren.

Als geweldige afsluiter zal het showkorps van Sint Sebastianus de nieuwe show “The 4 Elements Experience” voor het eerst presenteren. In deze nieuwe show beleeft u de 4 elementen van water, aarde, lucht en vuur. Dit is te beleven in de muziek en in de showfiguratie.

Kom ook op zondag 19 april aanstaande!

Dit mag u niet missen!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen