De training ‘Houd je brein gezond’ van Alzheimer Nederland

Foto:

Alzheimer Nederland biedt deze online training gratis aan, omdat wij het belangrijk vinden voorlichting te geven over de risico’s op dementie en mogelijkheden voor preventie. Door een gezonde leefstijl kun je de kans op dementie verkleinen of de symptomen vertragen.

Helaas is dat geen garantie om geen dementie te krijgen.

Achteruitgang van de hersenen

Alzheimer en andere vormen van dementie zijn ingewikkelde ziektes die iedereen kunnen treffen. De achteruitgang van de hersenen heeft te maken met leeftijd, genen, erfelijkheid en andere omstandigheden die (nog) niet te controleren zijn. Daarom blijven onderzoekers onverminderd zoeken naar oorzaken, diagnose en behandelingsmogelijkheden.

Positieve invloed van gezond leefstijl

Uit onderzoek weten ze inmiddels wél wat de positieve invloed is van een gezond leefstijl. Met de training ‘Houd je brein gezond’ geven ze daarom praktische tips hoe je dit doet en zo kunt helpen de kans op dementie te verkleinen en de symptomen te vertragen.

Voordelen om je aan te melden

  • Activeer je hersenen: praktische tips om je hersenen aan het werk te zetten
  • Laagdrempelig: iedereen kan meedoen
  • Gratis en zonder verplichtingen
  • Na afloop: inspirerende Gezond Brein nieuwsbrief (één keer per maand)houd je brein gezond

Start nu met gratis training: ‘Houd je brein gezond’

Test je kennis, ontdek nieuwe weetjes en ontvang inspirerende tips. Zo kun je de kans op dementie met wel 30 procent verminderen. Meld je aan en ontvang:
✔ 7 e-mails vol weetjes en tips;
✔ over voeding, stress en bewegen;
✔ met gezonde uitdagingen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen