Gebiedsavond NEXTgarden op 29 september

Foto: NEXTgarden

Op woensdag 29 september ben je van 19.30 – 21.00 uur welkom op een gebiedsavond over de toekomst van (glas)tuinbouwgebied NEXTgarden. Medewerkers van de gemeente en adviesbureau BCI bespreken dan de concept-gebiedsvisie en strategische visie voor het gebied.

Gemeente Lingewaard en adviesbureau BCI gaan graag met jou in gesprek over beide conceptvisies. Tijdens de gebiedsavond zullen ze vooraf opgenomen presentaties over de visies via een herhalende film laten zien. Je kunt op elk moment van de avond naar binnen komen om het verhaal bij de visies te horen.
In de visies beschrijven ze bijvoorbeeld hun ambities voor de duurzame energievoorziening en hoe ze die gaan realiseren. In welke deelgebieden willen ze blijvend groei van de glastuinbouw mogelijk maken? En welke deelgebieden zijn niet meer geschikt voor uitbreiding van de glastuinbouw?

Aanmelden tot 26 september

De gebiedsavond vindt plaats in de gemeentelijke vergaderzalen in de Lange Kerkstraat 17 in Huissen. Vanwege de coronamaatregelen vragen de organisatoren jou om jouw aanwezigheid aan te melden. Dat kan via een mail naar [email protected]. Vermeld in jouw mail jouw naam en telefoonnummer. Aanmelden kan tot 26 september. Op basis van de aanmeldingen zullen ze de avond verder organiseren. Hier ontvang je via de mail verdere informatie over.
Verder wijzen zij jou graag op de gangbare coronamaatregelen. Het kan zijn dat je even moet wachten voordat je naar binnen kunt. Op www.nextgarden.nl zullen we ook eventuele organisatorische wijzigingen bekend maken.

Kun je niet komen?

Op www.nextgarden.nl zijn de presentaties over de visies zijn vanaf 29 september te bekijken. Via een mail aan [email protected] kun je jouw reactie op de visies geven.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen