Warm Welkom en Grand Café De Lingehof geopend

Foto: De Lingehof

Sinds februari 2021 is er hard gewerkt aan de verbouwing van De Lingehof, in Bemmel. Een van de verpleeghuizen van Zinzia Zorggroep. Op 1 augustus was de nieuwe entree met het Grand Café klaar en konden de medewerkers van hospitality van start.

Via een feestelijk versierde ingang werden deze week medewerkers en bezoekers over de rode loper welkom geheten in het nieuwe Warm Welkom. Ook het Grand Café is vernieuwd en ziet er fris en uitnodigend uit.

Dagcentrum de Appelbloesem en hospice de Goudvlinder

Naast de verbouwing van de entree zijn er meer plannen uitgevoerd. Er zijn kantoren verplaatst en in plaats daarvan zijn in totaal acht eenpersoons kamers gecreëerd op de begane grond.

Warm WelkomHet Dagcentrum De Appelbloesem is inmiddels gehuisvest in de serre van de Lingehof. Het hospice krijgt een eigen plek in De Lingehof. Het wordt een zelfstandige hospice waar Zinzia zorg kan bieden aan zes gasten. Het nieuwe hospice heeft een nieuwe naam gekregen ‘De Goudvlinder’ en gaat op 20 september 2021 open. De west-vleugel naast het ‘Warm Welkom’ wordt verbouwd tot een Revalidatie-unit. De bestaande entree blijft beschikbaar voor Liduina (RijnWaal Zorggroep). De nieuwe entree is nu de hoofdingang van De Lingehof.

Nog meer plannen

Er zijn meer plannen, daarvoor zit Zinzia nog in de voorbereidende fase.  Zinzia maakt al sinds 1998 gebruik van de locatie in Bemmel. De Lingehof heeft plek voor zo’n 150 bewoners.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen