Kopzorgen? Wegwijs in de mantelzorg regio Arnhem

Foto: Pixabay

Mantelzorg voor mensen met dementie verlenen is lang niet altijd even gemakkelijk. Het gaat vaak gepaard met stress en verminderd eigen welzijn.

Alzheimer Café Arnhem biedt op 15 februari een informatieavond, want als mantelzorger is het belangrijk om ook goed voor jezelf te (blijven) zorgen. Bij wie kun je terecht met vragen? Welke ondersteuning is er voor jou? Wat als jij ademruimte nodig heeft? Waar vind je alle praktische ondersteuning voor de mantelzorger terug?

Mogelijkheden in de regiomantelzorg

Samen met Maddy Kloet van het MVT (Mantelzorg Vrijwillige Thuiszorg) Arnhem laat Alzheimer Café Arnhem jou op deze avond kennismaken met wat er in de regio voor mogelijkheden zijn voor ondersteuning bij het zorgen voor iemand met dementie.

Praktische informatie

Op dinsdagavond 15 februari aanstaande ben je als mantelzorger, persoon met dementie, geïnteresseerde of zorgverlener van harte welkom in het Alzheimer Café Arnhem.
Deze Alzheimer Café Arnhem avond gaat door in de  vernieuwde Rozet Bibliotheek Presikhaaf, Laan van Presikhaaf 7 (te Arnhem). De deuren zijn vanaf 19.00 uur open.
Aanmelden kan via [email protected].  Er zijn maar een beperkt aantal plekken beschikbaar dus geef je snel op.
Kijk ook naar Alzheimer Café Arnhem op Instagram.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen