ESKA Bemmel zoekt nieuwe leden

Foto: ESKA Bemmel

BEMMEL – Muziekvereniging Eska uit Bemmel is een hechte club mensen van jong en oud, die graag gezamenlijk muziek maken tijdens repetities en dit tijdens optredens met veel plezier ten gehore brengen.

Ondanks alle beperkingen in het afgelopen jaar is de vereniging er toch in geslaagd om flinke stappen te zetten in de ontwikkeling van nieuwe muziek en show. Om in 2021 weer muziek ten gehore te kunnen brengen voor een breed publiek in Bemmel en ver daarbuiten zoekt ESKA nieuwe muzikanten. Er is ruimte voor  zowel jeugd als senioren, beginners, als meer ervaren spelers.

Vooral degenen die al muziekervaring hebben, maar daar momenteel niet zo veel mee doen, wil ESKA uitdagen om eens mee te komen spelen en zich  mogelijk daarna aan te sluiten bij deze oergezellige club.

Instrumenten beschikbaar

Het niet in bezit zijn van een eigen instrument is geen enkel probleem, Eska heeft nog een aantal instrumenten op de plank liggen. Zowel beginners als muzikanten met meer ervaring worden opgeleid of begeleid door vakkundige instructeurs en leden.

Dus zoek je invulling voor je vrije uurtjes? Kijk voor meer informatie op www.eska.nl of meld je aan via [email protected]. Eerst een keer komen kijken? Geen enkel probleem! Op afspraak zijn repetities altijd te bezoeken. Op dit moment volgt ESKA  alle coronamaatregelen, omdat gezondheid voorop staat.”

Over ESKA Bemmel

ESKA is een drumfanfare. Dat betekent dat er wordt gespeeld op koperen blaasinstrumenten (trompet, cornet, hoorn, trombone, bariton, sousafoon), houten blaasinstrumenten (altsaxofoon, tenorsaxofoon, dwarsfluit) en slagwerk (bassdrum, snaredrum, bekkens en diverse effectinstrumenten)ESKA Bemmel is aangesloten bij KNMO, komt uit in de eerste divisie en kent een drumfanfare-bezetting. De deelnemers repeteren wisselend op maandag- en dinsdagavond tussen 19.30 en 21.30 uur.

Je kunt lid van Eska worden vanaf 9 jaar.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen