Zandse Kerk aan de slag met Rabo ClubSupport

Foto: Zandse Kerk

Voorzitter van de Zandse Kerk, Huib Fienieg, heeft het contract met Rabobank voor verenigingsondersteuning ondertekend. Fienieg zegt: “Het is fijn als een buitenstaander kritisch meekijkt.”

Stichting de Zandse Kerk is geselecteerd voor het traject Verenigingsondersteuning van Rabo ClubSupport. In een pitch heeft de Stichting hun ambities en plannen voor de toekomst kenbaar gemaakt. Ze zijn erg blij dat de Rabobank Maas en Waal-Oost Betuwe, hun stichting heeft uitgekozen voor Rabo ClubSupport.

Wat houdt Rabobank ClubSupport in?

Via Rabo ClubSupport kregen wij Pien Rommens, verandercoach en marketingdeskundige, toegewezen om onze ambities verder uit te werken. Het bestuur van de Zandse Kerk heeft samen met Rommens en een aantal mensen en het Zand in Huissen een kompas voor de toekomst gemaakt. Op basis van dit kompas heeft de stichting nu de kennis in huis om strategische keuzes te maken en te bouwen aan het voortbestaan en de groei van de Zandse Kerk, een authentiek gebouw met veel potentie.
Het bestuur van de Zandse Kerk dankt Rabobank Maas en Waal-Oost Betuwe en Pien Rommens voor deze waardevolle ondersteuning.

Samen steuntje in de rug

Met Rabo ClubSupport geeft Rabobank samen met NOC*NSF en LKCA (Landelijk Kennisinstituut Cultuureducatie en Amateurkunst) sport- en cultuurverenigingen een steuntje in de rug door hen niet met geld maar met kennis te ondersteunen in hun eigen ambities. Het doel is daarbij om de zelfredzaamheid en de maatschappelijke impact van de vereniging te vergroten. Op dit moment lopen er landelijk ruim driehonderd trajecten bij verenigingen en stichtingen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen