De Zandse Kerk zoekt coördinatoren beheer

Foto: Stichting de Zandse Kerk

Stichting de Zandse Kerk zoekt twee vrijwilligers die als beheerder / meewerkend voorman, de activiteiten van de beheersorganisatie coördineren. Deze twee personen gaan het  samen oppakken en een team vormen.

Als beheerder heb je een interne en externe rol. Het bestuurslid faciliteiten en huisvesting is de vaste sparringpartner.

Extern en intern

Extern ben je het eerste contact met en aanspreekpunt voor de huidige en nieuwe ‘gebruikers’. Je beheert de telefoon en agenda van de Zandse Kerk en stelt offertes/huurovereenkomsten en rekeningen op.
Intern voer je regelmatig overleg met de beheersorganisatie bestaande uit de werkgroep uitvaarten, de onderhoudscommissie, de activiteitencommissie en het horecateam. Je overziet het geheel van werkzaamheden en maakt in overleg een indeling voor de inzet van vrijwilligers.

Voorwaarden

Deze vrijwilligersfunctie vraagt: betrokkenheid, klantgerichtheid, oog voor detail en service en een proactieve en pragmatische houding. Die vraagt ook het bezit van (of bereid om te halen) diploma bedrijfshulpverlening en sociale hygiëne. Je woont in Lingewaard.
Ben je geïnteresseerd, e-mail dan naar [email protected]

Historische ontmoetingsplek

Stichting de Zandse Kerk zet zich in voor het behoud van de authentieke Zandse Kerk in Huissen als historische ontmoetingsplek, toegankelijk en dichtbij, waar tradities, nieuwe initiatieven en samenwerkingen tot bloei komen. Dat doet de Stichting met een warm hart, maar ook met zakelijkheid om de Kerk te behouden voor de toekomst. Met inzet van vrijwilligers wordt groot onderhoud gepleegd en worden noodzakelijke aanpassingen aan het gebouw gedaan. Inmiddels is de Zandse Kerk betrokken bij veel activiteiten en is de Kerk een vast onderkomen voor uitvaarten en diverse verenigingen, zie www.zandsekerk.nl.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen