Vieringen parochie H. Maria Magdalena

Foto: Parochie H. Maria Magdalena

In verband met de aangescherpte maatregelen is er weer een maximumaantal bezoekers welkom in de kerken van de Lingewaardse parochie. U moet zich dus van tevoren aanmelden bij de betreffende locatie.

Op zaterdag zijn er voorlopig geen vieringen.

Licht in het duister

Het thema van deze week van gebed voor de eenheid ‘Licht in het duister’ verwijst naar de ster van Betlehem uit Matteüs 2. Het thema is toepasselijk in deze tijd. We leven in een wereld die hunkert naar licht in de duisternis. De wereldwijde coronapandemie en de economische, politieke en sociale crises die daaruit voortvloeien hebben dat eens te meer laten zien. De ster van Betlehem nodigt ons uit om samen op zoek te gaan naar Christus die het licht der wereld is. Dat is wat we tijdens deze Week van gebed voor eenheid doen. Tijdens de Week van gebed voor eenheid bidden wereldwijd miljoenen christenen mee. Door samen te bidden ervaren we eenheid. Tegelijk tonen we verantwoordelijkheid voor anderen door de problemen van de samenleving in de voorbeden een plek te geven.

 

Zondag 23 januari

  • St. Werenfridus Elst: 11.00 u: Eucharistieviering, K. Donders
  • O.L.V. ten Hemelopneming Huissen: 9.30 u: Eucharistieviering, V. Bulthuis
  • PKN Kerk Driel: 10.00 u: Oecumenische viering, E. Kamper en J. Kallen

De eucharistieviering vanuit de St. Werenfridus in Elst is te volgen via: Youtube.com (R.K. Parochie H. Maria Magdalena), www.facebook.com/stwerenfridus en Omroep Lingewaard TV (KPN kanaal 1478 / Ziggo kanaal 36) .

Vieringen vanuit de andere kerken zijn te volgen via www.kerkomroep.nl.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen