Voorbereidingen nieuwe seizoen ESKA Bemmel van start

Foto: ESKA Bemmel

Eindelijk zijn de repetities weer begonnen en is ESKA Bemmel gestart met de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen. Een seizoen waarin zij hopelijk de première van hun nieuwe show kunnen gaan beleven.

In 2019 zijn er plannen bedacht voor een gehele nieuwe show. Een show met nieuwe muziek, welke speciaal voor ESKA Drum Fanfare is geschreven. De muziek die ten gehore wordt gebracht in de show, is door de leden zelf uitgezocht. Door de welbekende omstandigheden, moesten deze plannen echter lange tijd de ijskast in.

Geloven in een normaal seizoen

Nu het land langzaamaan van het slot gaat, durft ESKA weer te geloven in een normaal seizoen met diverse Taptoes en Streetparades in binnen- en buitenland. De voorbereidingen hiervoor zijn inmiddels van start gegaan, met een enthousiaste groep, overwegend jonge, muzikanten.

Nog ruimte voor uitbreiding

Binnen de ESKA gelederen is er ook nog ruimte voor uitbreiding van het ledenaantal. Voor zowel jeugd als senioren, beginners, alsmede meer ervaren spelers, hebben we plaats.
Vooral degenen die al muziekervaring hebben, maar daar momenteel niet zo veel mee doen, willen we uitdagen om eens mee te komen spelen en om mogelijk daarna aan te sluiten bij onze oergezellige club. Het niet in bezit zijn van een eigen instrument is geen enkel probleem, ESKA heeft nog een aantal instrumenten op de plank liggen.

Interesse?

Dus zoek je invulling voor je vrije uurtjes? Kijk voor meer informatie op www.eska.nl of meld je aan via [email protected].
Eerst een keer komen kijken? Geen enkel probleem! Op de site vind je het repetitieschema.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen