Je kat blijft liever thuis, maar jij kunt toch op vakantie

Foto:

Hoe jammer het ook klinkt, je kat gaat liever niet met je mee op vakantie. Hij of zij, blijft liever thuis. Dat hoeft je vanaf nu niet meer thuis te houden want vanuit Angeren verzorgt Tatiana onder de naam “Kattenoppas Lingewaard” jouw dierbare viervoeters tijdens je welverdiende vakantie!

Naast kattenoppas is Tatiana ook nog Paraveterinair, gedragsdeskundig voor konijnen en is ze januari jl. begonnen aan de opleiding gedragsadviseur voor katten bij de Kattenacademie.

Tijdens de vakantie blijft jouw kat lekker thuis. Dan komt jouw eigen kattenoppas twee keer per dag langs, voor een bezoek van een klein uurtje. Het mooie is dat naast het verzorgen van je kat, Tatiana zo ook nog het inbrekersgilde op afstand houdt, want het huis blijft er tijdens jouw afwezigheid bewoont uitzien. Daarnaast is voor de meeste katten een opvang in een pension heel erg stressvol. Katten blijven namelijk gewoon liever thuis.

Tatiana zorgt voor de katten alsof het haar eigen dieren betreft, en dat maakt het afscheid nemen, aan het einde van jouw vakantie soms wel moeilijk. De katten hebben daar minder problemen mee leert de ervaring.

De studie over het gedrag van katten helpt bij het op hun gemak laten zijn van de katten. Tijdens uw vakantie let Tatiana op het gedrag van uw katten. Mochten haar dingen opvallen die in de toekomst voor probleemgedrag kunnen zorgen, zal ze dat aan de eigenaren terugkoppelen.

Wil jij u een fijne, stressvrije vakantie boeken voor je kat? Kijk dan voor meer informatie op: www.kattenoppaslingewaard.nl.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen