Praten over gezondheid, relatie, ontspanning en opvoeding

Foto: Tineke Otter

Spruitgaaf vanaf 10 maart in Bemmel

Spruitgaaf, een initiatief voor zwangeren, ouders en hun kinderen van 0 t/m 4 jaar, gaat op 10 maart van start in Bemmel. Na de koffie ochtenden in Huissen, welke in november van start zijn gegaan, heeft Lingewaard hiermee een tweede Spruitgaaf groep.

Bemmel

Wekelijks worden er koffie ochtenden gehouden met een thema, waar ook vaak een professional bij wordt uitgenodigd. En om kinderen vanaf het begin met elkaar te laten opgroeien is er tijdens de bijeenkomsten professionele kinderopvang aanwezig. Zo hebben ouders volledig de ruimte ervaringen uit te wisselen. De koffie ochtend start op 10 maart bij de locatie van de Frodo’s van SKAR in Bemmel, van 10.00 uur tot 11.30 uur. Je hoeft je niet op te geven, en de eerste keer kun je gratis ervaren of het je bevalt. De reguliere bijdrage voor deelname is €1,50.

Lokaal

Het bijzondere aan Spruitgaaf is dat het programma volledig is afgestemd op de Lingewaardse ouders. De thema’s zijn ingevuld op basis van een enquête van eind vorig jaar waaruit bleek dat ouders in deze gemeente vooral interesse hebben in onderwerpen als gezondheid, relatie, ontspanning en opvoeding. Ook de professionals die hun kennis delen komen uit Lingewaard. Zo werden er bijvoorbeeld al sessies gegeven door een kinderfysiotherapeut, diëtist en logopedist uit Lingewaard. Ouders krijgen zo toegang tot actuele kennis en kunnen eenvoudig vragen stellen aan professionals over bijvoorbeeld de gezondheid. Daarnaast is er volop ruimte om te netwerken met andere ouders en eigen ervaringen en tips uit te wisselen, zo staan met Spruitgaaf ouders er bij het opvoeden van hun kleine spruit niet alleen voor.

Ben jij zwanger en of heb je een kind in de leeftijd tot 4 jaar? Je bent, samen met je kindje, van harte welkom op de Parksingel 7 in Bemmel op de vrijdagochtend en aan de Frankenthaler 73 in Huissen op de woensdagochtend.

Kijk voor meer informatie op www.spruitgaaf.nl of www.facebook.com/spruitgaaf

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen