Koningsdag begint met oogverblind zonnetje en blije kinderen

Foto: Lingewaard nieuws

“Kom op nou mam” een dochter, met haar armen vol met twee bananen dozen met spullen maant haar moeder niet te praten met de buurman, maar door te lopen naar de aangewezen ventplek. Het is een af en aan gaan van mensen met dozen vol met de mooiste spullen.

Anneke van wijkplatform de Zilverkamp verteld dat er wel 160 plekken zijn. Naast de gereserveerde plaatsen zijn er iets meer afgelegen ook nog vrije plaatsen.
Ondertussen schijnt de zon en hoewel het wat fris is om 7 uur, is iedereen in een opperst beste stemming.

Het programma voor vandaag

09:00 uur: Verzamelen op de hoek van het Ot en Sienpad en de Wagenweg voor de traditionele optocht van versierde fietsen, driewielers, bolderkarren, kruiwagens, kinderwagens, buggy’s, kortom alles wat ongemotoriseerd met één of meer wielen kan rijden.
09:15 uur: Start van de optocht onder muzikale begeleiding door Scoutingband Huissen.
Route van dit jaar: van Wagenweg via Nielant – Schaapsdam – Biezen – Ulkenpad – Loostraat – Wagenweg – Ot en Sienpad naar het schoolplein.
10:00 uur: Aankomst van de optocht met versierde voertuigen en de officiële opening van de rommelmarkt en de kinderspelen, tevens prijsuitreiking van het versierde fietstochtje op het plein met de kinderspelen.
13:30 uur: Einde van de rommelmarkt en de kinderspelen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen