Geslaagde wijnproeverij en saxofoonworkshop Tikkieerbij

BEMMEL 30 oktober 2012

BEMMEL 30 oktober 2012

Zaterdag 27 oktober hebben de Stichting Tikkieerbij activiteiten voor de goeden doelen Stichting Jayden en Vrienden KOC Nijmegen plaatsgevonden.

Er was een Wijnproeverij en een Saxofoon workshop op de locatie Landmark Events te Lent.

De opbrengst van deze gezellige middag- en avondsessie bedroeg maar liefst € 2.600!

In de middag gaf de bekende saxofonist Victor Posch een workshop saxofoon spelen, naar verluidt zijn er nieuwe talentvolle Candy Dulfers ontdekt zijn.

Vanaf half 7 werden 50 gasten verwelkomd in de bijzonder sfeervolle locatie met een heerlijk welkomstdrankje. Vervolgens werd gestart met een wijnproeverij waarbij vele gasten de wijnen toevoegden op het hen uitgereikte bestelformulier. 10% van het bestelde bedrag wordt door de firma Utaste nog extra toebedeeld aan Tikkieerbij.

Tussendoor was het genieten van heerlijk bereide gerechten, verdeeld over 4 gangen waarbij door de firma Utaste ook bijpassende prachtige wijnen werden geschonken.

De gehele avond verzorgde saxofonist Victor Posch de muzikale omlijsting, ook hij doneerde een deel van de gage van de workshop die hij s’middags gaf, aan de goede doelen.

Na de afsluiting werd gretig gebruik gemaakt van de mogelijkheid om naar huis gereden te worden door studenten in de Infiniti auto’s van Kerkhof & Visscher.

Een ding staat vast: het is een avond waar iedereen nog lang over napraat! Al met al een top avond op een sfeervolle locatie die mogelijk is gemaakt door de geweldige bijdrage van Landmark Events.

Alle deelnemers natuurlijk bedankt voor jullie zeer enthousiaste deelname aan deze actie!

 

Bekijk hierna een aantal foto’s van de saxofoonworkshop en de wijnproeverij.

 

Voor de volledige reportage en komende activiteiten kunt u verder kijken op de website van Tikkieerbij.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen