Wijkbezoek College aan Loovelden

Foto:

HUISSEN 4 november 2012

HUISSEN 4 november 2012

Aanstaande dinsdag brengt het College van Burgemeester en Wethouders (B & W) een bezoek aan de wijk Loovelden.

Het is de zesde keer dat het College een wijkbezoek brengt in Lingewaard.

B & W willen graag die middag een wandeling maken langs een aantal plaatsen in de wijk die extra aandacht nodig hebben of al hebben gekregen.

 

In overleg met het wijkplatform Loovelden is een route vastgesteld.

De wandeling begint om 15.00 uur bij het woonzorgcomplex aan de Plaza. Via de Tribunusallee, Batua, Handboog, Koerierstraat, de Blauwe Wig, Kapiteinstraat en Koningsboulevard eindigt het gezelschap via de Keizersallee om 17.00 weer op de Plaza.

 

Leden van het wijkplatform Loovelden zullen in ieder geval aanwezig zijn evenals gebieds – coördinatoren van de gemeente Lingewaard. Uiteraard zijn wijkbewoners van harte welkom zich aan te sluiten bij dit gezelschap.

 

Het College wordt ingelicht en bijgepraat over allerlei ontwikkelingen in de wijk. De uitgevoerde werkplannen van het wijkplatform, zoals het plaatsen van speeltoestellen, maar ook de verkeerssituatie op diverse locaties in de wijk komen tijdens de rondgang met het College aan de orde. De toenemende snelheid en drukte op de Plaza, de ontsluiting van de wijk Loovelden op de Loostraat en de eventuele komst van de trolley zullen onder de aandacht van het College worden gebracht.

 

Mocht u nog meer interesse hebben in de ontwikkelingen rondom de trolley, dan bent u ook van harte welkom op de informatiebijeenkomst die gehouden wordt op maandag 5 november, 20.00 uur in de Brink (zie nieuwsbericht van gisteren).

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen