Podiumbeest: wedstrijd voor jong talent!…schrijf je in!

Foto:

Bemmel 12 november 2012 Op vrijdag 23 november organiseert Stichting Welzijn Lingewaard de voorronde van Podiumbeest voor gemeente Lingewaard.

Bemmel 12 november 2012 Op vrijdag 23 november organiseert Stichting Welzijn Lingewaard de voorronde van Podiumbeest voor gemeente Lingewaard.

Podiumbeest is een open podium wedstrijd waar jongeren tussen de 13 en 24 jaar hun talenten kunnen laten zien.

 

Podiumbeest zoekt: zangers, dansers, acteurs, rappers, poetryslammers, dj’s, bands en alle overige acts.

 

Podiumbeest wordt georganiseerd voor en met jongeren in het kader van Cultuurpact rond Arnhem. Met Cultuurpact zetten de provincie Gelderland, gemeenten en KCG zich samen in voor versterking van kunst en cultuur in de regio. Huis van Puck coördineert de werkzaamheden en zet daarbij haar kennis, ervaring en expertise in.

 

Deelnemers aan Podiumbeest mogen gratis deelnemen aan verschillende workshops zoals podiumpresentatie, publiciteit en gitaarspelen. Dit ter ondersteuning van hun act en om te leren wat er allemaal bij komt kijken als je professioneel wilt gaan optreden. Dus je kunt bij Podiumbeest naast het opdoen van podiumervaring nog veel meer opsteken! Elke deelnemer zal beoordeeld worden door een professionele jury, die uiteindelijk de winnaar selecteert. Hierbij wordt gekeken naar originaliteit, techniek, podiumgebruik, creativiteit, presentatie en expressie.

De winnaar van de voorronde in Lingewaard zal op zondag 9 december 2012 deelnemen aan de finale van Podiumbeest in het Posttheater in Arnhem. Daar zal worden gestreden tegen de winnaars uit de andere acht gemeenten die deelnemen; Duiven, Overbetuwe, Zevenaar/Rijnwaarden, Westervoort, Renkum, Rheden en Wageningen. De uiteindelijke winnaar van de finale gaat naar huis met eeuwige roem én een professioneel coachtraject om verder te komen met zijn, haar of hun carrière.

Woon je in de gemeente Lingewaard, ben je een talentvolle performer en wil je meedoen aan Podiumbeest? Surf dan naar www.podiumbeest.com en doe mee! Aanmelden kan nog tot uiterlijk één week voor de voorronde.

 

De voorronde van Podiumbeest in Lingewaard op vrijdag 23 november is ook open voor publiek. Dus als u zin heeft in een leuke avond vol nieuw talent, kom dan kijken! Naast de deelnemers aan het open podium zal ook de lokale pop-rock band Gadget een optreden verzorgen, en draait een DJ de hele avond aan elkaar.

 

Lees hier verder voor locatie, tijdstip etc.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen