deBOL JUNIOR Avond4Daagse groot succes!

Het is alweer even geleden. Van 28 t/m 31 mei werd in Bemmel voor de zesde keer de deBOL JUNIOR Avond4Daagse georganiseerd. En opnieuw was het een groot succes!

Ruim 1100 kinderen en begeleiders gingen op dinsdagavond op pad voor een route van 5 of 7,5 km door de mooie omgeving van Bemmel. Onderweg werd er lekker gewandeld, volop gezongen en stond de limonade en een appeltje van AH voor de deelnemers klaar.

Bij terugkomst was het een vrolijk feestje bij De Kinkel, daar zorgde het damesdweilorkest De Dreugtrommels wel voor.

hufw5ex6t00sdgsylju2padv3

Op woensdag vertrokken er zelfs meer dan 1200 wandelaars. De route, die op deze avond zelfs nog iets langer was, voerde door de polder. Bij Huize Doornick stonden opnieuw de mensen van De Geintrappers klaar om de startkaarten te controleren en limonade en lekkers van Jumbo uit te delen. Bijna aan het eind van de route, bij de tweede controlepost stonden de Rotdweilers met hun muziek de wandelaars aan te moedigen en bij de finish speelde Harmonie UDI.

f6kf5fqtr49g1a9v5uneia8sj

Op donderdag was het weer een “gewone” wandelavond met onderweg iets lekkers van COOP en er werd na afloop gehost en gedanst op de muziek van Disco StarMusic uit Bemmel.

g3vwisj4kgdc48au5gwf572nk

Op vrijdagavond was het een hele bijzondere wandelavond. De route was van begin tot eind versierd met ballonnen en vlaggen en er was op verschillende plaatsen (levende) muziek te horen. Het was een groot feest, vooral toen er onderweg door Polly ijsjes werden uitgedeeld.

De intocht begon vanaf de basisschool De Vlinderboom aan de Dorpsstraat en werd feestelijk voorafgegaan door twee heuse lakeien en door Drumfanfare ESKA, het jeugdkorps van Drumfanfare St. Sebastianus uit Gendt en door het grote-mensen-korps van St. Sebastianus.

Langs de route stonden heel veel papa’s en mama’s, opa’s en oma’s en allerlei andere belangstellenden de meer dan 1200 kinderen op te wachten, het was een prachtig gezicht! Bij De Kinkel lag de welverdiende medaille en het wandeldiploma klaar.

Daarna zorgde de Kwakbergband uit Nijmegen nog lange tijd voor vrolijke muziek en een feestelijke sfeer.

qj0hsacg895rl4ehmafr832w9

deBOL bedankt heel graag iedereen die, op welke manier dan ook, heeft meegeholpen om er voor de kinderen een prachtige Avond4Daagse week van te maken en kijkt dan ook met heel veel plezier en met een goed gevoel terug op deze zeer geslaagde wandelweek. 

Volgend jaar wordt de 7e deBOL JUNIOR Avond4Daagse gehouden van dinsdag 20 t/m vrijdag 23 mei. 

baxdbojbg0lfj1oydddjj7m46

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen