23 juni Dag van Park Lingezegen

Foto:

Op zondag 23 juni viert Park Lingezegen de Dag van Park Lingezegen. Deze feestelijke dag staat dit jaar in het teken van ‘Park in Uitvoering’. Want er wordt druk gewerkt aan de inrichting van het park zodat u er straks heerlijk kunt fietsen, wandelen, picknicken, skeeleren en nog veel meer. Kom tussen 10.00 en 17.00 uur en doe mee!

Ondernemers in het park zetten hun deuren open en nodigen u uit voor workshops, proeverijen, demo’s en rondleidingen op hun bedrijf. Ook worden er allerlei leuke activiteiten georganiseerd door organisaties uit de buurt. Echte oldtimer bussen brengen u van de ene naar de andere activiteit! 

Bekijk hier het complete programma

Ook is er een kleurwedstrijd voor kinderen. Download de kleurplaat hier of haal hem op bij een van de deelnemers en krijg daar een echte Lingezegen bouwhelm kado (zolang de voorraad strekt).

Officiële momenten

Naast een boel vertier en ontspanning is er ook nog een aantal officiële momenten waarop de leden van het Dagelijks Bestuur van Park Lingezegen in het voetlicht treden.

  • Om 10.00 uur openen Josan Meijers (voorzitter Dagelijks Bestuur en gedeputeerde  provincie Gelderland) en Barth van Eeten (lid  Dagelijks bestuur en wethouder  gemeente Lingewaard) de Exodus Fietsroute op de kruising Vergert/Breedlersestraat in Bemmel.
  • Om 11.30 openen beiden ook het Openluchtklaslokaal in De Woerdt bij de kruising Doornik/Zandsestraat in Bemmel. Aansluitend geven zij op dezelfde plek het officiële startschot voor de werkzaamheden op Landgoed Doornik.
  • Even later – om 13.45 uur – opent Ruud Mooij, lid Dagelijks Bestuur en wethouder gemeente Overbetuwe, natuurgebiedje Element C ten noorden van de Betuwelijn en ten oosten van de A325 in Elst. Dit gebiedje is bereikbaar vanaf de Kattenleger, voor de brug over de A325.
  • Om 14.45 uur jureert  hij ook de vliegers die zijn gemaakt tijdens de vliegerwedstrijd aan De Park 10 in Elst.
  • Tot slot opent Frits Witjes, wethouder gemeente Overbetuwe, om 16.00 uur de brug over de Linge in het Rijnwaalpad op de kruising Broekakkers/Kampsestraat in Elst, bij de Elsterbrug.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen