Keramiekmanifestatie CastleClay op Fort Pannerden

Foto:

De tweede Keramiekmanifestatie van CastleClay vindt plaats in het verrassende decor van Fort Pannerden. De manifestatie wordt op zaterdag 22 juni om 13.00 uur officieel geopend door Mevr. E Tuijnman. Op het dak van het fort wordt een muzikale groet gebracht door Philip de Goey op schalmei.

De manifestatie bestaat uit een tentoonstelling, een installatie en een tweedaagse keramiekmarkt. De tentoonstelling “Klei en Klank” en de installatie “Zij die mislukt zijn” zijn te zien t/m 14 juli, de keramiekmarkt CastleClay vindt plaats op 22 en 23 juni. De drie genoemde activiteiten staan niet los van elkaar, maar versterken elkaar door de verbindende factor, het materiaal klei.

In Fort Pannerden wordt de keramiekmarkt CastleClay op binnen- en buitenlocaties gehouden. Ongeveer 25 keramisten tonen hun werk waarbij kwaliteit en verscheidenheid de selectiecriteria waren. Deze keramiekmarkt is een vervolg op de markt die door CastleClay in 2011 werd georganiseerd op Kasteel Doornenburg.

CastleClay is te bezoeken op 22 juni van 11.00 tot 18.00 uur en op 23 juni van 11.00 tot 17.00 uur.  Op deze dagen kunnen de bezoekers ook het fort bezichtigen. Op de schietweide aan de Pannerdenseweg kan gratis geparkeerd worden, vanaf daar kan men wandelen naar het fort of eventueel gebruikmaken van een electrisch wagentje. Fietsers kunnen bij het fort hun fietsen parkeren. 

De entree bedraagt € 6,–. Kinderen tot 13 jaar gratis.

Informatie: www.castleclay.com en www.fortpannerden.eu 

De manifestatie is onderdeel van de kunst- en cultuurroute “Het geluk van Lingewaard” ( www.hetgelukvanlingewaard.nl), die in deze periode in de gemeente Lingewaard plaatsvindt.

2013-06-0615-31-27

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen