Uitslagen Guijt Janco Visser Beach toernooi Gendt

Foto:

Afgelopen zaterdag werd tijdens de Kersenfeesten door 13 teams in de zandarena naast het Providentia gespeeld op, voor de zes keer door Janco Visser Transport BV uit Gendt aangevoerd zand, drie velden gevolleybald.

Er werd gestreden in twee poules. Een bestond uit  vijf B en C jeugd teams. In de andere poule  waren de zeven teams van jongeren tot 21 jaar ingedeeld.

Aan publieke belangstelling hadden de jeugdige spelers en speelsters niet te klagen. Menig ouder kwam zijn of haar zoon of dochter aanmoedigen.

Rond zes uur waren de wedstrijden afgelopen en kon de balans opgemaakt worden.

BC jeugd

De winnaar bij de B en C jeugd was het team De Kersenpitjes die de beker voor de eerste plaats in ontvangst mocht nemen uit handen van de kersenkoningin Silke van Logtenstijn. De tweede plaats was voor TWEESTROOM en de derde voor TWEESTROOM C1.

Jongeren tot 21 jaar

Bij de jongeren tot 21 jaar was de beker voor de eerste plaats voor Ouwe Rietflikkers de tweede voor de Vengaboys en de derde voor het team van de Knoeperts. Uiteraard werden alle teams voorzien van de gebruikelijke Gendtse kersen.

2013-07-0319-12-50

Zondag

Voor de zondag hadden zich ook 13 teams ingeschreven. Deze streden niet alleen om de eerste plaats maak ook om de door Guijt BV beschikbaar en gesponsorde Wisselbokaal.

Ook hier waren de teams in twee poule ingedeeld. De weergoden waren ons nog gunstiger gezind dan op zaterdag. Er was minder wind en het zonnetje liet zich regelmatig zien. Toch nog echt Beach weer. Ook nu was er mede door het uitstekende weer veel publieke belangstelling.

Aan het eind van de middag werd door het eerste geplaatste team uit beide poules gestreden om de eerste plaats. De nummers twee speelde om de derde en vierde plaats.

Ook hier werd weer door de Kersenkoningin om zes uur de prijzen uit gereikt. Voor ieder team kersen. De uitslag: 1e Beachboys, 2e Bah, zand tussen de tenen, 3e FC Gendt en een beetje. De poedelprijs was voor Team ABC Lingewaard met 0 punten.

TWEESTROOM als organisatie dankt naast de genoemde sponsors ook nog Schouten groenvoorziening voor het egaliseren en verwijderen van het zand. 

Ook op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik hier en druk op de “Vind ik leuk” knop. Liever via Twitter? Volg ons dan via @lingewaardnews

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen