Duurzaamheidsmarkt voor particulieren 

Zondagmiddag 29 september wordt voor de eerste keer in de gemeente Lingewaard een duurzaamheidsmarkt gehouden voor inwoners. Deze markt richt zich op twee duurzame thema’s: energie en mobiliteit.

De organisatie van het evenement is in handen van de gemeente Lingewaard en Lingewaard Energie, een burgerinitiatief om Lingewaard duurzamer te maken. 

Energie en mobiliteit
Binnen het thema ‘energie’ wordt ondermeer aandacht besteed aan zonnepanelen, zonneboilers, woningisolatie en energiezuinige verlichting (spaar- en led-lampen). Bij het thema ‘mobiliteit’ moet u denken aan duurzame vervoermiddelen zoals elektrische fietsen, e-scooters en e-auto’s.

Lokale ondernemers
De duurzaamheidsmarkt wordt gehouden in het Kinkelgebouw in Bemmel. U kunt hier terecht voor allerlei informatie over energie. Lokale ondernemers worden in de gelegenheid gesteld hun diensten en producten te presenteren.

Het mobiliteitsdeel speelt zich vooral af op het Kinkelplein. Bezoekers krijgen de gelegenheid om  een proefrit te maken op het plein.

Meer informatie
Op de website www.lingewaardenergie.nl wordt de komende tijd voor meer informatie over de duurzaamheidsmarkt geplaatst.

Bron: Gemeente Lingewaard

Ook op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik hier en druk op de “Vind ik leuk” knop. Liever via Twitter? Volg ons dan via @lingewaardnews 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen