Afsluiting deBOL wandelseizoen met Dagje Uit Holterberg

Stichting deBOL sloot het 50+ wandelseizoen 2012/2013 af met een dagje uit wandelen op de Holterberg. Het werd weer een onvergetelijke vrolijke afsluiting van een mooi en succesvol wandelseizoen. 

Op zaterdag 6 juli stond de bus om 9.00 uur klaar in Haalderen en werd er afgereisd naar Holten. Daar aangekomen werd er eerst koffie gedronken en gingen vervolgens 65 wandelaars op pad voor een prachtige route van 20 km door bos en heide. 

Klik op de hoofdfoto voor de fotoreportage

De dames van deBOL stonden op verschillende punten onderweg met sapjes en iets lekkers. Na 13 km kwamen de wandelaars in Haarle aan waar de lunch werd gebruikt. Daarna stond er nog een stuk van 7 km op het programma waarbij voor de laatste keer onderweg werd gepauzeerd bij de Schaapskooi in het gebied De Sprengenberg.

De bus bracht iedereen weer veilig terug naar Haalderen waar de dag werd afgesloten met een heerlijk buffet en een bijzonder optreden van het bestuur als het koor uit Sister ACT.

De eerstvolgende activiteit is de Wandel-2-Daagse Bemmel op 3 en 4 augustus en het nieuwe 50+ seizoen start weer op woensdag 4 september.

Informatie: www.debolbemmel.nl

Ook op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik hier en druk op de “Vind ik leuk” knop. Liever via Twitter? Volg ons dan via @lingewaardnews 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen