Vroegbussen en Nachtbussen tijdens Vierdaagse

Net als voorgaande jaren rijden er ook dit jaar speciale nachtbussen tijdens de Nijmeegse Vierdaagsefeesten. Nieuw dit jaar zijn de 6-rittenkaart (Stapperspas), de extra vertreklocatie (niet alleen het busstation op het Centraal Station Nijmegen, maar ook de bushalte Canisiussingel) en de vertrektijden. 

Belangrijke informatie voor wandelaars

Voor alle wandelaars rijden er speciale Vroegbussen van dinsdag 16 juli tot en met vrijdag 19 juli 2013. Voor deze Vroegbussen heeft u een speciaal vervoerbewijs nodig: de Blarenpas.

fuku5b1gh92u3tp4z83qbcrt3

Routes vroegnet

Belangrijke informatie voor stappers

Voor de stappers rijden er speciale Nachtbussen vanaf de nacht van zaterdag 13 op zondag 14 juli tot en met de nacht van vrijdag 19 op zaterdag 20 juli 2013.

Nieuw: Stapperspas

Feestgangers kunnen dit jaar van een nieuw vervoerbewijs gebruik maken, de Stapperspas. Deze 6-rittenkaart is overdag geldig op de lijnbussen en ’s nachts op de nachtbussen vanuit het centrum naar de Nijmeegse woonwijken en diverse bestemmingen in de regio. Met de Stapperspas kunt u individueel of met een groep reizen. 

De 6-rittenkaart is geldig van zaterdag 13 juli t/m vrijdag 19 juli. Voor 6 ritten binnen de stad Nijmegen (inclusief Dukenburg/Lindenholt, Lent en Oosterhout-Nijmegen) betaalt u € 17,- en 6 ritten binnen de regio Arnhem – Nijmegen, waaronder de kernen van Lingewaard, kosten € 27,-. De kaart is tijdens de Vierdaagsefeesten te koop bij het Brengloket in de hal van het Centraal Station (geopend tot 20.00 uur, zondag 14 juli gesloten), bij het kaartverkooppunt op het busstation Nijmegen CS (13 t/m 19 juli geopend vanaf 20.00 uur tot vertrek laatste nachtbus) en bij het kaartverkooppunt van de nieuwe halte Canisiussingel (13 t/m 19 juli geopend vanaf 20.00 uur tot vertrek laatste nachtbus).

bauvyxbkmvirzwn4fyc2xfeuv

Routes nachtnet

Nachtbussen: extra vertreklocatie 

Behalve vanaf busstation Nijmegen CS vertrekken de nachtbussen nu ook vanaf de halte Canisiussingel. Vanaf de Waalbrug is dat de eerste bushalte op de Canisiussingel, direct na het verkeersplein. Bezoekers van de Vierdaagsefeesten in het oostelijke deel van het centrum hoeven daardoor niet naar het Centraal Station te lopen; zij kunnen nu ook instappen bij de halte Canisiussingel.

Bron: Breng

Ook op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik hier en druk op de “Vind ik leuk” knop. Liever via Twitter? Volg ons dan via @lingewaardnews

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen