Speelgoedwinkel Rinkeltinkel Huissen met kortingen tot 50%

Foto:

In oktober 2010 is RinkelTinkel de Speelgoedwinkel geopend door Marjolein Huisman. In augustus 2012 heeft zij het stokje over gegeven aan de huidige eigenaar Nelly Homan. Met veel enthousiasme hebben beide dames een mooie winkel neergezet met betaalbaar, uitdagend en duurzaam speelgoed. Speelgoedspeciaalzaak RinkelTinkel  gaat  echter sluiten.

Zaterdag 17 Augustus is de laatste dag dat er in de leukste speelgoedwinkel van Huissen nog mooi en duurzaam speelgoed gekocht kan worden. Mede door het gedaalde consumentenvertrouwen, concurrentie van internetwinkels en niet te vergeten de branchevervaging, is het niet haalbaar om een Speelgoed speciaalzaak in het centrum van Huissen draaiende te houden.  Het maken van een doorstart is in deze tijd erg risicovol dus de winkel gaat ook niet door op een andere locatie. 

Op dit moment is de uitverkoop in volle gang met kortingen van minimaal 20% tot maximaal 50%. Dus wacht niet te lang en profiteer van deze aantrekkelijke kortingen.  Je vindt RinkelTinkel aan de Langestraat 25 tegenover IJssalon Differenza.

Ook op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik hier en druk op de “Vind ik leuk” knop. Liever via Twitter? Volg ons dan via @lingewaardnews 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen