Opening Integraal Kind Centrum de Tichelaar

Foto:

Maandag 12 augustus werd samen met alle kinderen, ouders, pedagogisch medewerk(st)ers en leerkrachten het nieuwe Integraal Kind Centrum de Tichelaar in Gendt geopend en daarmee ook het nieuwe schooljaar.

Samen met Loes en Eva van de voormalige basisschool Merlijn, die vorig schooljaar haar deuren moest sluiten, en Fleur van de kinderopvang werden 3 gekleurde linten verbonden. Dit symboliseert de krachtige verbondenheid van onderwijs en opvang binnen het  Integraal Kind Centrum. Ook werd het mooie bord aan de straat onthuld, waarmee het IKC de Tichelaar een feit is in Gendt.

Kinderopvang, peuterspeelwerk, Jenaplan onderwijs en buitenschoolse opvang gaan vanaf nu samen in een prachtige leer- en speelomgeving waar kinderen met en van elkaar leren. Op 19 september volgt de officiële opening voor kinderen, ouders en genodigden. Kijk op www.detichelaar.nl voor meer informatie.

Na de feestelijke opening was er ruim de gelegenheid voor ouders om het IKC te bewonderen en onder het genot van een kop koffie/thee vakantieverhalen uit te wisselen met elkaar.

Op de foto is te zien hoe directeur Sven Schwartau samen met de kinderen Fleur, Evy en Loes het locatiebord van IKC de Tichelaar onthult.

Foto: Sjaak Veldkamp

Ook op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik hier en druk op de “Vind ik leuk” knop. Liever via Twitter? Volg ons dan via @lingewaardnews 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen