Oproep aan alle oldtimerbezitters in de regio

Foto:

Op zondag 29 september aanstaande wordt er als onderdeel van Bemmel on Wheels, een nieuw evenement opgestart. Om deze speciale koopzondag in Bemmel nog verder op te luisteren, zal er een toertocht voor bezitters van oldtimers worden gehouden met vertrek uit en aankomst in Bemmel.

Deze tocht zal zich slingeren door het Betuwse landschap. De organisatie roept bij deze dan ook alle bezitters van oldtimers in de regio op om zich aan te melden voor deze unieke tocht in de Betuwe. En of dit nu een oude VW Golf is, een klassieke MG, een stoere Cadillac, een chique Jaguar of de altijd leuke Citroen 2CV, de stoet kan niet lang en bont genoeg zijn.

De inschrijving voor deze tocht is natuurlijk gratis en voor de deelnemers zal voor een hapje en een drankje gezorgd worden. De deelnemers dienen zich rond 09.30 uur te verzamelen op het Marktplein in Bemmel en de start van de tocht is om 10.00 uur. De verwachte tijd van terugkomst zal rond 14.00 uur zijn. Hierna willen we natuurlijk de bezoekers van de koopzondag in Bemmel en alle andere geïnteresseerden de kans geven om deze oldtimers even te kunnen aanschouwen.

Meer informatie over deze rally is te vinden op www.betuwserally.nl. Ook kunnen deelnemers zich via deze site aanmelden.

De organisatie hoopt dat alle (trotse) bezitters van deze oldtimers zich massaal aanmelden en dat er een kleurrijke verzameling van prachtige auto’s geshowd kan worden in Bemmel en omstreken.

Ook op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik hier en druk op de “Vind ik leuk” knop. Liever via Twitter? Volg ons dan via @lingewaardnews

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen