Het wordt herfst! 

Foto:

Vandaag was voorlopig de laatste droge herfstdag, volgens weeronline. Vanaf morgen wordt het kouder, staat er meer wind en neemt de kans op buien toe. Op donderdag en vrijdag komt de temperatuur niet hoger dan 12 of 13 graden. Ook op de lange termijn is het wisselvallig en fris.

Vanavond neemt de bewolking geleidelijk toe. In de nacht is er kans op een beetje regen. Koud wordt het niet met minima rond 11 graden.

Morgen verloopt de dag grotendeels bewolkt en zijn er perioden met lichte regen. De temperatuur stijgt naar 16 of 17 graden. Daarbij staat een matige (zuid)westenwind. Aan de kust neemt de wind toe naar vrij krachtig in de middag en krachtig in de avond en nacht. In de avond neemt de kans op buien toe en vooral aan de kust kan het tijdelijk harder regenen.

Donderdag is het met 13 graden ronduit fris. De dag verloopt windrijk en aan de westkust kan het hard waaien. Alleen in het noordoosten staat wat minder wind. Verspreid over het land komen buien voor en daarbij is kans op onweer. Plaatselijk kan de zon doorbreken, maar opklaringen zijn waarschijnlijk van korte duur.

Vrijdag blijft het wisselvallig weer met veel bewolking. Vanuit het noordoosten trekt een buiengebied over het land en kan het op een aantal plaatsen flink regenen. Het wordt gemiddeld 12 graden.

De dagen daarna blijft het wisselvallig en fris.

Ook op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik hier en druk op de “Vind ik leuk” knop.

Liever via Twitter? Volg ons dan via @lingewaardnews.

Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen