Doe mee met de Facebookpagina “Je bent een Gendtenaar als..”

Foto:

Afgelopen voorjaar heeft de redactie van lingewaard.nieuws.nl de facebookpagina “Je bent een Gendtenaar als..” geopend. Dat er veel interesse voor deze pagina is blijkt uit de bijna 350 ‘likes’ die deze pagina al heeft mogen ontvangen. Vanaf nu kunt u als Gendtenaar zelf uw nostalgische foto’s, filmpjes etc op deze pagina delen met anderen. 

Het is de bedoeling dat deze pagina met regelmaat wordt voorzien van nieuwe stukjes ’typisch Gendts’, met heel veel foto’s, nieuws, filmpjes en voor de bezoekers een groot aantal ‘Oh ja’ en “Daar was ik bij” momenten. Kijk als voorbeeld ook eens op de gelijksoortige facebookpagina ‘Je bent een Bemmelnaar als….’ waar al veel contact tussen (oud) Bemmelnaren is.

Oproep

De Bemmelse facebookpagina, die is opgezet is door de redacteur van lingewaard.nieuws.nl Marc de Man, wordt beheert door Charles Derksen namens de Historische Kring Bemmel. Voor Gendt wil Marc uitproberen of Gendtenaren zelf de facebookpagina tot leven kunnen brengen.

Marc doet dan ook  een oproep aan de Gendtenaren. “Er is natuurlijk veel fotomateriaal uit Gendt in vroeger tijden en er circuleren allerlei andere typisch Gendtse zaken zoals boekjes met dialect, filmpjes enz. Deze zijn natuurlijk meer welkom want het is altijd mooi als er meerdere mensen plezier aan kunnen beleven”, aldus Marc.

“Dus heeft u foto’s, oude films, geluidsopnamen, oude krante-artikelen of wat dan ook met een Gendts tintje, dan zou het heel fijn zijn als we daar de bezoekers van deze facebookpagina van kunnen laten meegenieten”. 

Mocht u zelf nog in het bezit zijn van die typisch Gendtse kiekjes van vroeger of ander echt Gendts materiaal dan kunt u dit op ‘Je bent een Gendtenaar als…’ plaatsen. Mocht het niet lukken op te plaatsen dan kunt u altijd contact opnemen met Marc de Man via [email protected] of via 06-52006942. 

Meegenieten? KLIK HIER voor de facebookpagina ‘Je bent een Gendtenaar als…’ . Als u de pagina een ‘like’ geeft dan komen de nieuwe berichten automatisch op uw tijdlijn en u kunt er dan op reageren.

1

Voorbeelden van oude foto’s

Ook op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik hier en druk op de “Vind ik leuk” knop.

Liever via Twitter? Volg ons dan via @lingewaardnews.

Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen