Symphonica in Rosso met Anouk vanavond opnieuw afgelast

Foto:

‘Haar stemproblemen blijken hardnekkiger dan gedacht en ondanks intensieve doktersbehandelingen heeft de zangeres na de show van vrijdag meer tijd nodig om te herstellen’. Dit gaf Mojo Concerts vanmiddag in haar persbericht te kennen. Het concert van aanstaande woensdag gaat, vooralsnog, wel door.

‘Haar ontstoken en gezwollen stembanden zijn vrijdag met prednison behandeld waarop ze een prachtige show heeft gezongen, maar de belasting van de show in combinatie met haar ontstoken stembanden hebben onvoldoende tijd gehad om te herstellen. Het zingen voor haar is momenteel pijnlijk en bovendien schadelijk op de lange termijn.

De afstand van het concert van jl. vrijdag tot aanstaande woensdag is voldoende tijd voor de stembanden om een zwaar concert van twee en  een half uur te volbrengen. Het concert van woensdag 23 oktober gaat dan ook door.

Voor de show van vanavond wordt een vervangende datum gezocht.  Zodra deze bekend is, worden de kaartkopers per e-mail ingelicht, met details over het eventueel retourneren van concertkaarten bij verhindering op de nieuwe datum. De organisatie biedt, ook namens Anouk, haar oprechte excuses aan voor het ongemak.

Ook op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik hier en druk op de “Vind ik leuk” knop.

Liever via Twitter? Volg ons dan via @lingewaardnews.

Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen