Aftrap voor de jubilerende Geintrappers uit Bemmel

Nadat  op maandag de 11de van de 11de het startsein zal worden gegeven van het Bemmelse carnaval, nodigt carnavalsvereniging de Geintrappers alle carnavalsliefhebbers uit om op zaterdag 16 november de openingszitting van het seizoen 2013/2014  bij te wonen in café/zaal de Roskam. Prins Menno van de Roskam en zijn Prinsessen Petra, Anouk en Britta staan te trappelen om er samen met u weer een prachtig seizoen van te maken.

Het wordt een avond waar vele artiesten het podium zullen betreden. Zo zijn er optredens van de dansgarde De Kinkeltjes, senioren, junioren en dit jaar voor het eerst de minioren.

De lachspieren zullen geactiveerd worden door  buutreedner Dirk Kouwenberg, ook zal cabaretgroep  “van De Velt op” acte de présence geven. Vrolijke klanken zullen de zaal invloeien door accordeonist Frans Baggerman.

 

Tijdens de after party kunt u genieten van de muziek van het duo His en Co.

Nieuwsgierig naar het verdere programma in ons jubileumjaar van De Geintrappers? Op www.degeintrappers.nl kunt u het laatste nieuws lezen. U kunt  ook de facebookpagina van de Geintrappers liken.

Verder zullen wij u ook berichten via Het Gemeentenieuws en Lingewaard Nieuws.

U bent van harte welkom op deze grandioze openingsavond in De Roskam. Aanvang 20.11 uur. Entree geheel gratis.

 

Ook op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik hier en druk op de “Vind ik leuk” knop.

Liever via Twitter? Volg ons dan via @lingewaardnews.

Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen