Huissense ernstig mishandeld door Arnhemmer 

Foto:

Huissen. Zaterdagnacht omstreeks 00.45 uur is in de Julianastraat een 46 jarige vrouw afkomstig uit Huissen ernstig door een Arnhemmer mishandeld. De Arnhemmer verzette zich hevig tegen de aanhouding waarbij ook een hond en pepperspray werd ingezet. De recherche onderzoekt de zaak, die ligt in de relationele sfeer ligt, verder.

Toen de politie, na een melding ontvangen te hebben, arriveerde hadden omstanders zich inmiddels over de gewonde vrouw ontfermd.

De politieman riep de verdachte Arnhemmer, die verderop in de straat liep, meermaals aan dat hij moest blijven staan. De 51 jarige man gaf hier echter geen gehoor aan. De diensthond achterhaalde vervolgens de verdachte, maar deze wenste niet aangehouden te worden en gedroeg zich agressief naar de agent toe. Toen ook gebruik van pepperspray niet hielp, zette de agent de hond in om de Arnhemmer aan te houden en te boeien. Deze verkeerde overigens zichtbaar onder invloed.

Intussen waren meer politie-eenheden ter plekke. Voor de intussen gebeten verdachte werd medische zorg ingeroepen; later is hij in een ziekenhuis behandeld. De 51-jarige man is inmiddels ingesloten voor verhoor.

Aangifte

De vrouw liep door de mishandeling diverse verwondingen op en heeft zich onder doktersbehandeling gesteld. Zij heeft aangifte gedaan. De politie sprak tevens met een aantal getuigen. De recherche vervolgt het onderzoek.

2013-10-2108-39-18


Ook op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik hier en druk op de “Vind ik leuk” knop.

Liever via Twitter? Volg ons dan via @lingewaardnews.

Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen