Mevrouw Janssen blije winnaar nieuwsbrief actie Lingewaard Nieuws

Gedurende de afgelopen paar maanden hield Lingewaard Nieuws een nieuwsbrief-actie waarbij de 500e nieuwe inschrijver een verrassingspakket bij bakkerij Gerdsen uit Bemmel kon winnen. De gelukkige winnaar mevrouw Janssen ontving uit handen van Angelique & Christian Gerdsen een feestelijke Lingewaard Nieuws taart en een aantal waardebonnen t.w.v. € 100,00.

Mevrouw Janssen was uiteraard blij met de smaakvolle prijs. Vanwege haar werk als operationeel directeur van Kinderopvang Skar is zij regelmatig in de Lingewaardse kerkdorpen te vinden. ‘Dit doe ik om te weten wat er zich in de omgeving van onze locaties afspeelt’ verteld Janssen. ‘Daarom check ik via de nieuwsbrief ook regelmatig de nieuwssite Lingewaard Nieuws, hierdoor blijf ik up to date’.

p8t1kak4p2fzi7hjilietqzw6

Foto: Vakwerk door bakkerij Gerdsen (te bestellen via [email protected]).

Mevrouw Janssen zal dus de komende tijd ook regelmatig de Ambachtelijke Brood- en Banketbakker Gerdsen bezoeken om gratis uit diens gevarieerde assortiment van broden en banketproducten te kiezen!

Wilt u ook de nieuwsbrief van Lingewaard Nieuws dagelijks of wekelijks ontvangen met daarin al het nieuws uit de gemeente Lingewaard? Klik dan HIER en schrijf je in.

Foto boven: Mevrouw Jansen neemt haar verrassingspakket in ontvangst

x6fus0v1e99l6of5u5syg9hwz

Foto: Marc de Man (eigenaar Lingewaard Nieuws) bedankt Angelique Gerdsen voor haar deelname aan de nieuwsbrief-actie.

 

Ook op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik hier en druk op de “Vind ik leuk” knop.

Liever via Twitter? Volg ons dan via @lingewaardnews.

Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen