Aanmelden voor cursus Muziek Maak Je Zelf

Foto:

De schoolvakanties zijn voorbij. De lessen zijn weer begonnen en de lessen bij de Stedelijke Muziekvereniging Huissen starten weer. Ook de cursus Muziek Maak Je Zelf staat weer gepland voor september en oktober.

Deze cursus Algemene Muzikale Vorming is telkens zeer succesvol. De cursus beoogt bij kinderen het plezier in het zelf muziek maken te stimuleren en de kinderen kennis te laten maken met de muziekinstrumenten, die in een orkest voor komen. De kinderen leren muzieknoten lezen; op een blokfluit spelen en samen zingen. 

Aan het eind van de cursus van 15 lessen is er een afsluiting voor de leerlingen met een diplomauitreiking en een optreden van het orkest. 

Na de cursus kunnen de kinderen doorgaan met individuele lessen op een muziek instrument via de Stedelijke. Alle lessen worden gegeven in Muziekgebouw Het Stedium, Muntstraat 10 in Huissen.

De cursus is bedoeld voor leerlingen van groep 4 t/m 7. De lessen zijn wekelijks op vrijdagmiddag.

Al zover om direct een muziek instrument te leren bespelen? Er wordt bij de Stedelijke door gediplomeerde docenten enthousiast les gegeven in het leren bespelen van een breed scala aan instrumenten. Bijvoorbeeld: trompet, saxofoon, fluit, trombone of slagwerk. 

Meer weten of aanmelden?

Neem contact op via telefoonnummer: 06-13865492; via [email protected] Of kijk voor meer informatie en aanmelden op www.stedelijkemuziekhuissen.nl onder ‘nieuws’.

Ook op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik hier en druk op de “Vind ik leuk” knop.

Liever via Twitter? Volg ons dan via @lingewaardnews.

Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen