Leerlingen OBC Bemmel geven les op basisscholen

Foto:

Op vrijdag 26 september was het weer zover: de Europese Dag van de Talen. De leerlingen van het tweetalig onderwijs (TTO) OBC Bemmel bezochten hun oude basisschool en gaven Engelse les aan groep 7 en 8 met diverse leerzame taalspelletjes.

De organisatie lag ook dit jaar weer in handen van de OBC-leerlingen: contact leggen met hun oude school, de les voorbereiden, een evaluatie schrijven etc.

Niet alleen voor de basisschoolleerlingen is het een leerzame les ook voor de OBC-leerlingen is het een hele ervaring. “Ik vind het best wel spannend om Engelse les te geven aan een grote klas. Maar aan de andere kant is het enorm leuk om hier weer te zijn. We geven les in de klas van onze oude lerares van groep 8, dat is leuk!,” aldus een TTO-leerling.

1

Foto: Fleur, Anouk, Stijn, Nienke en Luc geven Engelse les op basisschool De Wieling

Op basisschool De Wieling gaven Fleur, Anouk, Nienke en Luc Engelse les. Zij kregen na afloop een beoordeling van de basisschoolleerlingen. De conclusie was volgens de klas duidelijk: “Super leuk en leerzaam om van jullie les te krijgen, komen jullie nog een keer terug?” 

OBC Bemmel

Ook op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik hier en druk op de “Vind ik leuk” knop.

Liever via Twitter? Volg ons dan via @lingewaardnews.

Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen