St. Jozef biedt gewonnen voorstelling gratis aan voor groot publiek

GENDT – Zorgcentrum St. Jozef uit Gendt is de gelukkige winnaar van een voorstelling ‘Een vensterbank vol Vergeet Mij Nietjes’. Dit is een interactieve voorstelling, met herkenbare sketches en liedjes uit de jaren ’50, op maat gemaakt voor ouderen en mensen met dementie.

Om de voorstelling voor een groter publiek bereikbaar te maken heeft Zorgcentrum St. Jozef gezocht naar een geschikte locatie om de voorstelling uit te laten voeren. Zaal De Klok in Gendt was bereid hieraan mee te werken.

Op zondagmiddag 1 februari is de zaal aan de Markt 1 vanaf 14:00 uur open. De voorstelling start om 14:30 uur en duurt tot ongeveer 16:30 uur.

Gratis toegangskaartjes voor de voorstelling zijn verkrijgbaar bij Zorgcentrum St. Jozef in Gendt, bij Bakkerij Van Kol in Doornenburg en op zondag 1 februari aan de zaal.

Samen met pianist Joep van Leeuwen vertellen actrices Astrid Nijssen en Julia Berendse, het verhaal van Neeltje Steenwijk en Anna-Petronella van Klavieren. De één wil zelfstandig zijn en gelijk aan de man. De ander is getrouwd en zorgt dat het eten op tijd op tafel staat. Deze twee totaal verschillende vrouwen laten zien welke invloed geloof, liefde, geld, de oorlog, maar vooral vriendschap, heeft op hun leven.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen