Echtpaar Lentjes-Willemsen zestig jaar getrouwd!

Foto: Marianne Schuurmans

GENDT – Wim en Loes Lentjes-Willemsen waren op 22 januari 2015 zestig jaar getrouwd. Deze mijlpaal werd op een bijzondere wijze gevierd. Burgemeester Schuurmans kwam op bezoek en kreeg ‘lekker op zien Gendts’ een kop koffie en een gebak.

Een aantal dagen eerder ontvingen ze een brief van Zijne Majesteit de Koning voor hun zestigjarig huwelijk. Dit was al een verrassing, en de Provincie Gelderland was ook attent. Ze kregen namelijk van de heer Cornielje, commissaris van de Koning, ook op deze zelfde dag een brief. “Veur ons hoeft dat allemoal niet zo uutgebreid gevierd te worden”, zegt Loes heel nuchter. Maar uiteindelijk vond ze alle ruchtbaarheid, die eraan gegeven werd toch wel heel mooi.

Toen burgemeester Schuurmans op bezoek kwam kon de dag helemaal niet meer stuk. Na een felicitatie en een bos bloemen van burgemeester Schuurmans kwam de koffie met gebak al snel op tafel en werd er gesproken over alledaagse dingen. Wim en Loes vonden het echt gezellig en vertelde alle andere visite dat burgemeester Schuurmans een hele lieve, aardige en gewone vrouw is.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen