Paasvuur Gendt

Foto: Marcel Derks

Dit jaar zal Jongerenkoor Remember het traditionele paasvuur in Gendt organiseren samen met Right Direction Music Gendt. We slaan de handen ineen om er weer mooi Paasvuur van te maken. Dit zal zijn tijdens het paasweekend op zaterdag 15 en zondag 16 april.

Zaterdag 15 april

Zaterdag 15 april beginnen de voorbereidingen voor het paasvuur en kunnen mensen uit de wijde omgeving snoeihout komen brengen naar de polder in Gendt. De locatie van het paasvuur is in de buurt van de Steenfabriek De Zandberg (Polder 8).
Heeft u ook uw tuin net voorjaar klaar gemaakt, dan kunt u uw snoeihout vanaf 6:30 uur ’s ochtends komen brengen, hoe meer hoe beter!
Een vrijwillige bijdrage voor de organisatie van het paasvuur is altijd welkom.

Zondag 16 april

Zondag 16 april vertrekken we om 19.30 uur met een lampionnenoptocht vanaf de kerk in Gendt (Nijmeegsestraat 4) onder de muzikale klanken van Harmonie St. Caecilia Gendt naar het paasvuur.
We nodigen u en uw kinderen van harte uit om met een lampion mee te lopen of om u te komen warmen aan het paasvuur in de Gendtse polder.
Bij vragen over het paasvuur of het brengen van hout, kunt u contact opnemen met Johan Joosten.

Email: [email protected].

Ophalen hout

Op zaterdag 15 April is er eventueel ook de mogelijkheid om, in overleg, het hout op te laten halen. Hiervoor kunt U dan telefonisch contact opnemen via nummer: 06-51249019.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen