Dames 2 van MHC Bemmel een van zeven kampioensteams!

Afgelopen zondag speelde de dames 2 van MHC Bemmel hun laatste wedstrijd van het seizoen uit tegen Oosterbeek dames 2. Twee weken geleden werden zij al kampioen. Daar kwamen op de slotdag nog een flink aantal teams bij!

Daniëlle Van Berge Henegouwen scoorde met een 1 op 1 situatie de 0-1. Vervolgens scoorde ook Nina Arends waardoor MHC Bemmel de rust in ging met een 0-2 voorsprong. In de tweede helft werd de druk door Oosterbeek iets opgevoerd, dit zorgde voor iets meer spanning in de wedstrijd. Dit mocht echter het maken van doelpunten door MHC Bemmel niet beletten, invalster Sophie Sars scoorde twee keer door middel van een tip in. Nina Arends scoorde het mooiste doelpunt van vandaag. Ze sloeg vanaf kopcirkel een bal in de linkerbovenhoek van de goal. In de laatste minuut kreeg ze een publiekswissel, want dit was haar laatste wedstrijd voor MHC Bemmel.

Door de 0-5 overwinning is de dames 2 van Bemmel ongeslagen kampioen geworden in de eerste klasse. Om 13.00 was er een huldiging op de hockeyclub, ook voor de andere teams die dit seizoen kampioen zijn geworden. Elk team werd één voor één op het veld geroepen. De aanvoerders spraken een dankwoordje uit aan coaches, begeleiders en trouwe aanhang voor hun tijd en inzet. Daarop aansluitend werden teamfoto’s gemaakt.

De hockeycompetitie ligt nu stil tot halverwege augustus.