Meiden Jonge Kracht slepen drie prijzen in de wacht

Foto:

Het eerste voetbalseizoen is waardig afgesloten door de meiden van Jonge Kracht. Op het Thijs Brink dames & meisjes toernooi bij v.v. Owios te Oldebroek hebben de speelsters zowel een eerste, tweede als derde plaats in de wacht gesleept.

Aangezien het meidenteam van Jonge Kracht het afgelopen seizoen veel aanwas heeft gehad, konden zij met maar liefst drie voetbalploegen meedoen aan het toernooi. De ME1 meiden waren opgesplitst en aangevuld met nieuwe E en F speelsters zodat er twee gelijkwaardige teams werden gevormd. Helaas was er in deze leeftijdscategorie één team nog net wat sterker waardoor de meiden van Jonge Kracht de tweede en derde plaats bereikten.

De F-jes kregen hulp van Lisan Lenting en Luna Evers die normaal bij de jongens in de F3 spelen. Dankzij hun geweldige techniek en uitmuntende spel trokken zij het hele team naar een hoger niveau. Hierdoor mochten de F-jes de eerste prijs mee naar huis nemen. (Jongens, bedankt dat we deze twee sterspeelsters even van jullie mochten ‘lenen’!).

2013-06-1411-17-02

Foto van de F-jes

Afgelopen seizoen speelde Jonge Kracht met één team, de ME1, in de meidencompetitie. Zij zijn als tweede geëindigd in de competitie. Een hele prestatie voor dit kersverse meidenteam! Aankomend seizoen komt Jonge Kracht met twee teams uit in de meidencompetitie, de MD1 en de ME1. Een derde team is in de maak!

Om volgend seizoen dit derde meidenteam te kunnen vormen is Jonge Kracht nog op zoek naar nieuwe speelsters. Dus ben je tussen de 9 en 12 jaar oud en hou je van gezelligheid en voetbal, kom dan in augustus een keer meedoen met een training op dinsdagavond van 19.00 – 20.00 uur. Wie weet ga jij volgend jaar met een beker naar huis!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen