Schrijf je in voor Coop Angeren 17+ dubbeltoernooi

Van zondag 11 tot en met zondag 18 augustus zal er bij Tennisvereniging Angeren weer het Coop Angeren 17+ dubbeltoernooi plaatsvinden.

Het Coop Angeren 17+ dubbeltoernooi is traditiegetrouw een druk bezet dubbeltoernooi waarin men zich kan inschrijven in de categorieën 4 tot en met 8 (HD, GD, DD). Dit jaar wordt er gespeeld op drie splinternieuwe Smash Court banen. De hele winter is er druk gewerkt op het tenniscomplex. Niet alleen zijn de banen vernieuwd ook de kantine is helemaal opgeknapt en super gezellig gemaakt.

Op het tennispark is er de hele week van alles te doen. Naast natuurlijk de vele mooie partijen tennis die op de nieuwe banen gespeeld gaan worden en de heerlijkste hapjes die iedere avond geserveerd worden, zal er vrijdagavond ook nog een loterij worden gehouden met vele prachtige prijzen. Welke dat zijn, blijft uiteraard nog even geheim. Kortom; het wordt weer een gezellige week bij TV Angeren.

‘Heb je zin om mee te doen, schrijf je dan in!’ Inschrijven kan tot en met zondag 28 juli. Meer informatie over dit toernooi is te vinden op de website van TV Angeren of via www.toernooi.nl.

Wel op tijd opgeven want vol is vol! ‘Wil je alleen eens een kijkje komen nemen, ook dan ben je natuurlijk welkom.’

Ook op de hoogte blijven
van ons laatste nieuws via Facebook? 
Klik hier en
druk op de “Vind ik leuk” knop. Liever via Twitter? Volg ons dan
via 
@lingewaardnews 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen