Trainen voor Zevenheuvelenloop

Foto:

Dit jaar goed voorbereid de Zevenheuvelennacht of Zevenheuvelenloop lopen? Train dan mee voor de vijf, tien of vijftien kilometer.

Ervaring?
Na de zomervakantie (week 33) begint Loopgroep Huissen weer met trainen. ‘Ben je een ervaren loper met conditie? Dan kan je onder leiding van een ervaren trainer meetrainen in een van de bestaande groepen.’ Het trainingsschema is afgestemd op de Zevenheuvelenloop.

De trainingen zijn op maandag-, dinsdag- en donderdagavond. ‘Je kan kiezen welke avond(en) je wilt komen. Iedere avond starten er twee hardloopgroepen, met een verschillend tempo. De trainer bekijkt in welke groep je het beste aan kan sluiten.

Meetrainen tot de Zevenheuvelenloop kost 25 euro. Uiteraard kan je (daarna) lid worden en in een enthousiaste vereniging meetrainen voor andere wedstrijden of voor een goede basisconditie.’

Geen hardloopervaring?
Nog geen ervaring, maar wel op een verantwoorde manier kennismaken met de hardloopsport en meedoen aan de Zevenheuvelennacht? Start dan op dinsdag 3 september met de loopscholing. Na tien weken kan je vijf kilometer hardlopen. Dit is een mooie basis voor de Zevenheuvelennacht. De loopscholing kost 45 euro.

Zelf inschrijven
De inschrijving voor de Zevenheuvelennacht (vijf en tien kilometer) en Zevenheuvelenloop (vijftien kilometer) is al gestart. ‘Om zeker te zijn van een startbewijs adviseren wij om je zelf in te schrijven voor de wedstrijd van je keuze.’ De inschrijving sluit wanneer het maximaal aantal deelnemers is bereikt!

Meer informatie over  de loopscholing of  Zevenheuvelentraining, kijk op de website www.loopgroephuissen.nl stuur een mail naar [email protected] of bel met Kees Tuytel, mobiel (06) 51 09 04 65.

Ook op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik hier en druk op de “Vind ik leuk” knop. Liever via Twitter? Volg ons dan via @lingewaardnews

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen