Kaartverkoop WK voetbal 2014 start op 20 augustus

Foto:

De kaartverkoop voor het WK voetbal 2014 in Brazilië start op 20 augustus om 13.00 uur op www.fifa.com. De eerste verkoopperiode loopt tot en met 10 oktober. Na de loting op 6 december gaat de tweede verkoopfase van start. 

Voor beide verkoopfasen geldt dat, indien de vraag het aanbod overstijgt, de kaarten door loting worden verdeeld. Bij een eventuele loting maakt het niet uit of je als eerste of laatste een aanvraag hebt ingediend. Van 15 april tot aan de finale zal, afhankelijk van beschikbaarheid, nog lastminute verkoop plaatsvinden.

De kaarten voor de 64 WK-wedstrijden zijn opgedeeld in vier prijscategorieën, afhankelijk van de plek in het stadion. De vierde categorie is louter bedoeld voor Brazilianen. Kaarten voor het internationale publiek – categorie 1 t/m 3 – voor losse wedstrijden zijn verkrijgbaar vanaf 90 US dollar. Tevens is het mogelijk om kaarten voor alle duels van een specifiek land of alle duels in een specifiek stadion aan te vragen, de zogenaamde passe-partouts . 

De kaarten die in deze twee periodes worden aangevraagd, bevinden zich in de neutrale vakken. Indien het Nederlands elftal zich plaatst, dan zal na de loting de verkoop voor de Nederlandse vakken starten. Hoeveel kaarten er precies beschikbaar komen voor Nederlandse fans is nog niet bekend en zal mede afhankelijk zijn van de stadion(s) waar het Nederlands elftal speelt. Aanvragen van deze kaarten is dan alleen mogelijk voor leden van OnsOranje en de SupportersClub Oranje en verloopt via de KNVB. Leden zullen begin december hierover persoonlijk worden geïnformeerd. 

Verdere details over de verkoop en de procedure zijn op dit moment nog niet bekend. Meer informatie over kaartverkoop WK2014 en het aanvragen van kaarten is te vinden op www.fifa.com/tickets

banner-lingewaardnieuws-2013

Ook op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik hier en druk op de “Vind ik leuk” knop. Liever via Twitter? Volg ons dan via @lingewaardnews 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen