Volg keeperstraining bij SC Bemmel

Foto:

Op 13 september start er bij voetbalvereniging SC Bemmel een keepersopleiding voor gemotiveerde jeugdkeepers die fanatiek zijn, maar bovenal beter willen worden. In de training staat plezier, leren en hard werken voorop. De keeperstraining is bedoeld voor elke jongen- en meisjeskeeper van 7 tot en met 18 jaar. 

Keepersaction

Keepersaction is op 1 januari 2010, na herhaaldelijk aandringen van collega’s, geboren. Jan en Danny Lucke startten destijds een eigen keepersacademie in Bemmel, welke zeer succesvol blijkt te zijn. Ook uit het betaald voetbal hebben clubs de weg naar Keepersaction gevonden en stuurden enkele van hun keeperstrainers en scouts om eens te kijken wat keepersaction aan het doen is,  waarom de deelnemers zoveel plezier hebben en zo veel leren. Sommige van deze clubs sturen zelfs hun jeugdkeepers voor bijscholing naar keepersaction.

Doe mee

Wil ook jij jouw grenzen als keeper verleggen en ontdekken welke talenten je bezit? Geef je dan nu op. De training is op vrijdagavond 13 september. 

De eerste les van de cursus keepervaardigheden is op Sportpark Ressen in Bemmel. Meer informatie kun je vinden op: www.keepersaction.nl.

keepen-2

Ook op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik hier en druk op de “Vind ik leuk” knop. Liever via Twitter? Volg ons dan via @lingewaardnews

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen