Helpt u mee om eredivisie basketbal in Bemmel veilig te stellen?

Foto:

Stichting Topbasketball Lingewaard zit momenteel in de hoek waar de klappen vallen! De bestuursleden hebben het afgelopen seizoen hun uiterste best gedaan om vervolg te kunnen geven aan eredivisie basketbal in Bemmel. Ondanks het behalen van de final four, de finale van de nationale beker (NOS was aanwezig) en de halve finale van de play offs, staan de sponsoren niet in de rij en/of houden ze de hand op de knip.

De club is geenszins bereid om de handdoek te gooien en om de droom van eredivisie basketbal in Bemmel op te geven en blijven daarom hard werken om de voortgang te waarborgen. Bestuurslid Kathmann: “We zijn nog het enige eredivisieteam in het oosten van het land. Wie moet anders de titelstrijd aan gaan met de gevestigde orde uit het westen van het land?” 

Maar er moet dus geld bijkomen, dus is het tijd voor het nieuwe initiatief “Vrienden van Batouwe”.

“Vrienden van Batouwe” is gestart om meer inkomsten te genereren voor de stichting. Particulieren en bedrijven kunnen lid worden van de “Vrienden van Batouwe” door een éénmalige bijdrage te leveren. Uiteraard zullen wij deze trouwe vrienden van de club jaarlijks benaderen, maar het hoofddoel is nu om op zo’n kort mogelijke termijn zoveel mogelijk geld binnen te halen.

Iedereen die deze mooie club een warm hart toedraagt, kan kiezen uit 3 verschillende vriendschappen. Goud, zilver en brons! Een gouden vriend sponsort €150, een zilveren vriend €100 en een bronzen €50.

Alle vrienden krijgen een vermelding op de website van zowel de club als de stichting. Bedrijven kunnen onder dezelfde voorwaarden vriend van de club worden. Alleen zijn voor hen de sponsorbedragen exclusief BTW. Ook mogen zij hun logo aanleveren, welke op de site geplaatst wordt.

Als tegenprestatie worden, naast de vermelding op de sites, alle vrienden uitgenodigd voor een jaarlijkse basketballclinic georganiseerd door dames 1 en een (netwerk) borrel na afloop!

Anouk Biesters (speelster van Batouwe dames 1 en oud international):

“Als speelster heb ik vier jaar voor Bemmel mogen spelen. In die tijd heb ik gezien, maar vooral gevoeld, wat sport op het hoogste niveau kan losmaken en betekenen. Hoeveel mensen hier met passie aan werken, niet alleen de speelsters en coaching staff, maar juist de vereniging, de sponsoren, de jeugdteams, alle vrijwilligers, dat is geweldig. Al die betrokkenheid geeft een enorme boost, in de breedste zin van het woord. Dus niet alleen voor het team of vereniging zelf, maar ook voor de gemeente Lingewaard, de jeugd en de ontwikkeling van topsport in de regio. Wij zijn de enige club in het oosten die op eredivisie niveau acteert. Wat er in zo’n korte periode is opgebouwd is ongekend en het zou heel zonde zijn wanneer dit unieke stukje topsport in de regio zou verdwijnen.’’

Vind je ook dat eredivisie basketbal moet blijven in Bemmel?

Maak dan snel één van de bovenstaande bedragen, onder vermelding van voor- en achternaam, over op banknummer: NL11 RABO 0123 9756 54 t.n.v. Stichting Topbasketball Lingewaard.

Bedrijven kunnen zoals aangegeven ook de 3 verschillende bedragen plus 21% BTW overmaken onder vermelding van bedrijfsnaam en e-mailadres. De factuur wordt per omgaande naar het opgegeven e-mailadres verstuurd.

Uiteraard zijn jouw vrienden, familieleden of collega’s ook van harte welkom om lid te worden van de “Vrienden van Batouwe”.

Zegt het voort en laten we samen eredivisie basketbal veilig stellen in Bemmel!

Ook op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik hier en druk op de “Vind ik leuk” knop.

Liever via Twitter? Volg ons dan via @lingewaardnews.

Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen