Curves veranderde het leven van sportschoolhoudster Ellis Sleeuwenhoek

BEMMEL 4 november 2012

BEMMEL 4 november 2012

Curves Bemmel bevindt zich aan de Van Ambestraat.

Vrouwen van alle leeftijden, soorten en maten volgen hier in de sportschool van Ellis Sleeuwenhoek de Curves training om gezond te blijven, af te vallen en zichzelf beter te voelen.

‘De opening van Curves Bemmel was op 7 juni 2010′ weet Ellis zich nog levendig te herinneren. ‘Van het eerste idee een Curvesvestiging in Bemmel te beginnen tot de daadwerkelijke opening zat precies een half jaar!’.

 

Ondanks mijn pijn sporten bij Curves!

‘Ik woonde destijds 5 jaar in Bemmel en kon op een gegeven moment door reuma mijn vak als verzorgende niet meer uitvoeren. Ook het sporten werd te pijnlijk.
Zo kwam ik bij Curves in Elst terecht. De mogelijkheid om daar onder hydraulische (gas)weerstand te trainen, waarbij dus geen zware gewichten worden gebruikt, werkte tot mijn verbazing en grote opluchting zeer goed!

Ook de persoonlijke begeleiding, waarbij ik elke keer weer geholpen werd om mijn doelen te bereiken, motiveerde mij zeer!’

Ik verdiepte mij in Curves

‘Ik werd zelfs zo enthousiast dat ik besloot om te onderzoeken of ik zelf een Curves sportschool voor vrouwen zou kunnen runnen’ verteld Ellis verder. ‘Tijdens de Curves opleiding in Engeland leerde ik dan ook veel over het menselijk lichaam en verschillende ziektebeelden waarbij mijn zorgachtergrond natuurlijk goed van pas kwam.

Wat echter nog belangrijker was is dat mijn pijnklachten steeds meer naar de achtergrond verdwenen; doordat ik continu kleine vorderingen maakte kreeg ik weer energie en richtte mij op de dingen die ik nog wél kon!’.

 

Mijn eigen Curves sportschool in Bemmel

‘Ik geloofde eerste nooit dat ik zelfstandig een sportschool voor vrouwen zou kunnen runnen’, vervolgd Ellis. ‘Het belangrijkste voor een succesvolle sportschool voor vrouwen is echter hoe je met hen omgaat. Alhoewel ik zeer bescheiden van aard ben durf ik intussen wel te stellen dat ik de dames steeds weer weet te motiveren en hen consequent begeleidt.

 

Ik nodig u dan ook van harte uit om kennis te komen maken. Uw leeftijd zal zelden een beperking zijn, u kunt uw trainingstijden grotendeels zelf bepalen en in slechts 30 minuten behaalt u al resultaat!’

 

Curves Bemmel
van Ambestraat 4
0481 – 462971

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen