De Laat Juweliers is er voor u!

BEMMEL 12 november 2012

BEMMEL 12 november 2012

Sinds 2010 in Bemmel

Robert Jan de Laat en zijn echtgenote Sonja van de Ven zijn sinds augustus 2010 eigenaar van De Laat Juweliers, in Bemmel.

Robert jan werkte daarvoor al geruime tijd als goudsmid vanuit huis in Sint-Michielsgestel. ‘De kwaliteit van mijn werk was blijkbaar dusdanig dat de klantenkring snel groeide.

We twijfelden dan ook geen moment toen Martijn van Schaik zijn Juwelierswinkel in Bemmel te koop zette en namen zijn locatie over!’ zegt Robert jan.

 

Tevreden klanten

‘Sonja en ik halen veel voldoening uit ons werk en vinden het fijn om onze klanten tevreden naar huis te laten gaan’, vervolgt Robert jan. ‘We beschikken over een mooie winkel maar vinden het nog belangrijker dat het gehele team dezelfde drive heeft.

Gelukkig vinden we vaak bevestiging in de reacties van onze klanten. Zij waarderen het dat wij de tijd voor hen nemen en meedenken over het mooiste sieraad voor de juiste prijs of het oplossen van een probleem.

Ook wordt het op prijs gesteld dat wij kleine reparaties, indien mogelijk, direct verrichten.

Men hoeft dan niet meer extra terug te komen voor bijvoorbeeld het vervangen van een batterij of horlogebandje.

Voor complexe ontwerpen of reparaties heeft onze eigen goudsmid wat meer tijd nodig of schakelen wij onze vaste horlogemaker in’.

Onze sieraden en overige diensten

‘Naast de verkoop van onze vaste merken beschikken wij over een grote collectie betaalbare zilveren en gouden sieraden en zilveren geboorte artikelen.

Mochten wij niet uit voorraad kunnen leveren, dan zijn alle artikelen te bestellen en binnen een paar dagen in huis.

Verder kunt u ook bij ons terecht voor het schieten van gaatjes voor oorsieraden.

Ook taxeren wij kosteloos gouden en zilveren voorwerpen en kopen deze desgewenst over. Wij handelen hierbij doorzichtig en eerlijk door reële dagprijzen te hanteren en contant uit te betalen’.

Bezoek ons eens

‘Wij hopen u eens te mogen ontvangen in onze winkel in de Dorpsstraat 48 te Bemmel.

Ook kunt u ons op Facebook vinden, waar we regelmatig leuke acties aankondigen’, sluit Robert jan af.

Tot zien bij De Laat Juweliers!

 

Dorpsstraat 48 Bemmel

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen