Lente concert Stedelijke Muziekvereniging Huissen

De Stedelijke Muziekvereniging Huissen geeft vandaag een feestelijk Lente Concert in de Stadskerk te Huissen. Als speciale gast zal sopraan Evalia Zilverschoon optreden. Zij heeft tijdens het kerstconcert van 2013 een zodanige indruk gemaakt, dat we haar op veler verzoek nogmaals gevraagd hebben.

Evalia is opgegroeid in de omgeving van Nijmegen en komt uit een muzikale familie. Op haar 5e begon ze al met vioollessen en op haar 10e met zanglessen. Evalia is gezegend met een betoverende mezzo sopraan stem. Ze deed mee aan het programma “Una Voce Particulare” van Ernst-Daniël Smid. Daarmee kwam ze in de live uitzendingen. 
Op haar zestiende deed Evalia mee aan de eerste editie van Idols Klassiek, georganiseerd door het Gelders Opera en Operette Gezelschap (GOOG). Daar werd ze tweede. Na die competitie werd ze lid van het gezelschap en kreeg daardoor de kans mee te doen aan bijzondere projecten, zoals de Westside Story met het Gelders Orkest en aan Wensconcerten met Marco Bakker. Inmiddels is ze afgestudeerd aan het conservatorium van Utrecht.
Amateur-opname Burgerijconcert S.M.G. in de Sempre Crescendo Marekerk (Leiden, 6 december 2013)
Het orkest van de Stedelijke Muziekvereniging Huissen speelt onder leiding van dirigent Johan Jacobsen een afwisselend programma waarvan een aantal stukken vast en zeker bekend in de oren zullen klinken. Voor de jongeren is de muziek uit “Shrek2″ zeker bekend.
Met zang van Evalia zal het orkest onder meer “Pie Jesu” en “Don’t cry for me Argentina” ten gehore brengen, maar ook een selectie van hoogtepunten uit “Carmen”. Allemaal stukken, die door de geweldige zang van Evalia en goede akoestiek van de kerk prachtig tot hun recht komen.
Laat u verrassen door het harmonie orkest van de Stedelijke Muziekvereniging Huissen en de geweldige stem van Evalia Zilverschoon.
Aanvang van het concert is 20.00 uur. De entree is gratis.

Informatie over het Lente Concert 2014 of over de Stedelijke Muziekvereniging Huissen is verkrijgbaar via 06 – 13865492 of www.stedelijkemuziekhuissen.nl.

Ook op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik hier en druk op de “Vind ik leuk” knop.

Liever via Twitter? Volg ons dan via @lingewaardnews.

Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen