High Tea Concert met Meander in de Donatuskerk

Over smaak valt niet te twisten, en dat zijn we dan ook helemaal niet van plan. We bepalen immers zelf wel wat we plezierig en aangenaam vinden. Het opmerkelijke  is nu dat het High Tea concert in de Donatuskerk de grootste gemene deler blijkt te zijn in dat woud van meningen. Want wat hier door de deelnemende koren ten gehore wordt gebracht, hoort tot het soort muziek dat iederèèn prachtig vindt. 

Dat is  zeker geen loze bewering maar een stevig feit, dat geschraagd wordt door de  ervaringen en de resultaten met de twee High Tea concerten van de afgelopen jaren.

Naast zangvereniging Meander dragen ook Invoice en het Donatuskoor hun eigen specifieke muzikale steentje bij. In het programmaboekje staat beschreven welke liederen er gezongen worden. Voor het geïnteresseerde publiek  wordt een verrassend in het gehoor liggende  route ‘gezongen’, die voert door een gevarieerd internationaal muzieklandschap van populaire folksong tot ballade en van klassiek tot modern.

Als elk koor zijn optreden van ongeveer 20 minuten achter de rug heeft, is het nog niet afgelopen. Na een kleine pauze wordt dan een begin gemaakt met die andere soort smaak: de High Tea. De leden van de drie koren hebben met elkaar een keur aan lekkere hapjes bereid, die op tafels achterin de kerk staan uitgestald. Voor het luttele bedrag van € 1,50 voor koffie of thee kan de muziekliefhebber  hieruit een keus maken en dus ook zijn smaakpapillen verwennen…

De toegang tot al die heerlijkheden is gratis; om de kosten te bestrijden wordt na afloop een schaalcollecte gehouden.

Locatie: De Donatuskerk, Bemmel. Aanvang 15.00 uur.

Ook op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik hier en druk op de “Vind ik leuk” knop.

Liever via Twitter? Volg ons dan via @lingewaardnews.

Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen